Vi er din dyreklinik i Rude 

Velvære til store og små

Hos Rude Dyreklinik ApS er du sikret en erfaren og professionel hjælp, der tager hånd om dine kæledyr. Hvad enten dyrene er syge eller skal holdes raske, tilbyder vi vores ekspertise i form af vejledning, rådgivning og klinisk udførelse.

Det er både muligt at få dit kæledyr vaccineret og steriliseret hos os, hvilket kan være nødvendigt for dit kæledyrs velvære. Uanset årsagen til vaccination og/eller sterilisation, får du den hjælp til opgaven, der er nødvendig. Vi er lokaliseret i byen Rude, som ligger mellem Slagelse, Skælskør og Næstved i det sydlige Sjælland.  

Vaccination af din hund eller kat

Smitsomme sygdomme kan være farlige for hunde og katte. Derfor er det en god idé at få dit kæledyr vaccineret og beskyttet mod disse. Sammen med kæledyrets immunforsvar kan en vaccination yde den bedst mulige beskyttelse.

Der er forskel på f.eks. hundenes vaccinationslængde og type og her kan du få rådgivning om det bedste vaccinationsprogram for netop dit kæledyr. Det er også vigtigt, hvis der er planer om at man skal rejse udenlands eller til Bornholm.

Læs mere om: Vaccination af hunde og katte.

Er der behov for en sterilisation af dit kæledyr? 

Vi har mange års erfaring med sterilisation, hvorfor dit kæledyr er i sikre hænder. Vi sørger for en hensigtsmæssig og smertefri behandling, der i sidste ende kan være det bedste for dit kæledyr. En sterilisation af dit dyr kan f.eks. forebygge mod en række sygdomme i æggestokke og livmoder, der hyppigst vil være livmoderbetændelse.

Hvis du er i tvivl, står vi klar med rådgivning og vejledning inden for området. Her på klinikken anvender vi en teknik, så sytråden gemmes i huden. Det betyder, at det ikke er nødvendigt, at din hund eller kat skal gå med krave efter operationen.  

Læs mere om: Sterilisation af hunde og katte.

Ring til os i dag, hvis du vil vide mere

Med lange åbningstider og en nat- og dagvagtordning kan du altid kontakte os, hvis du ønsker hjælp. Du kan ringe på tlf. nr.: 55 45 91 05, hvor du kan få flere informationer om vores behandlinger og lignende. Alternativt er du velkommen til at svinge forbi dyreklinikken, som ligger i Rude mellem Slagelse, Skælskør og Næstved. 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.