Vaccination af hund og kat

Vaccination af hund og kat
– for din egen og dit kæledyrs skyld

Her hos Rude Dyreklinik har vi naturligvis stor ekspertise med vaccination af både hund og kat. Den korrekte, rettidige og sikre vaccination er alfa og omega for at sikre dit kæledyrs sundhed og velvære, og med mange års erfaring er vi et sikkert valg for dig, der bor i Næstved, Slagelse og omegn.

Vaccination af katte

Katte er, som alle andre dyr, udsatte for et væld af smitsomme sygdomme, som de kan få på mange forskellige måder. Derfor anbefaler vi, at din kat bliver vaccineret allerede som killing. Det er ikke lovpligtigt, men med en kernevaccination efter 8, 12 og 16 uger, er du sikret, at din kat bliver beskyttet mod kattesyge og katteinfluenzakomplekset. Efter et år bør din kat revaccineres. Mange tror i øvrigt fejlagtigt, at indekatte ikke behøver at blive vaccineret, men i tilfælde af at din indekat skulle bevæge sig udenfor, er den meget udsat. Hvis din kat skal rejse udenlands eller til Bornholm, bor sammen med mange andre katte, eller hvis den deltager i katteudstillinger kan der være behov for flere vacciner.​

Vaccination af hunde

Din hund bør også som minimum kernevaccineres mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse efter 8,12 og 16 uger. Vaccinationer er ikke bare vaccinationer, derfor kan det også være, at din hund skal have flere og andre vaccinationer, hvis din fx skal på kennel eller rejse udenlands, ligesom hunde, der bor på landet, med fordel også kan blive vaccineret mod leptospirose.

Kontakt os allerede i dag

Ring til os på telefon 55 45 91 05, hvis du vil høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe og rådgive med vaccinationen af din hund eller kat. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive en e-mail til post@rudedyreklinik eller til at kigge forbi klinikken, som ligger i Rude mellem Næstved og Slagelse. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere om: Sterilisation af hunde og katte.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.