Erfarne dyrlæger i Rude

Både små og store dyr

Hos Rude Dyreklinik er det vores største ønske og fornemmeste opgave altid at tage os godt af dig og dine dyr. Vi lægger meget vægt på den gode atmosfære og på, at det altid er rart for både dig og dine syge dyr at komme forbi os i klinikken. Vi stræber efter at både patienter og ejere føler sig trygge og velkomne, og det er lige så vigtigt for os som for dig, at du føler, at dit kæledyr er i de bedste hænder. Vores dyrlægeklinik ligger mellem Næstved og Slagelse, så vi er aldrig langt væk fra dig, der er bosat i den sydvestlige del af Sjælland.

Som en del af VetFamily er vi styrket af et stort forum af samarbejdende dyrlæger, der sikrer god efteruddannelse til vores klinikpersonale, veterinærsygeplejersker og dyrlæger. For os er faglighed og kompetence en topprioritet, så vi kan sikre vores patienter den absolut bedste behandling.

Vi tilbyder professionel behandling for både dig som privat med hunde, katte og heste, samt for den erhvervsdrivendes kvæg, heste og får.

Kompetente dyrlæger tager hånd om dit kæledyr

Vi tilbyder alt indenfor:

  • Neutralisation
  • Vaccination
  • Sterilisation
  • Diagnosticering
  • Indfangning
  • Ultralydsscanning
  • Røntgen herunder HD/AD/OCD
  • Tandrens hos hund og kat
  • Tandrasp hos hest

… Og alt andet, der øger dine dyrs velbefindende!

Til rådighed døgnet rundt

Hos os vil du altid kunne komme i kontakt med en af vores faste dyrlæger på telefon 55 45 91 05. For os er det vigtigt at give tryghed til dig og dine dyr, og derfor står vi altid til rådighed.

Da der altid kan opstå uforudsete skader eller sygdomme hos dine dyr, og deres helbred ikke lader vente på sig, er vi en dyreklinik, der arbejder i døgndrift. Hvis du og dine dyr brug for hjælp uden for vores normale åbningstider, har vi etableret en nat-og dagvagtordning, der sikrer hjælp til dig, der akut har brug for den.

Med denne ordning vil vi gerne sørge for, at du altid kan føle dig sikker med vores døgnservice.

Her finder du vores dyreklinik

Om du kommer fra Rude, Fuglebjerg, Næstved eller Slagelse, står vi klar til at hjælpe dig samt modtage dine dyr på dyreklinikken. Du finder os på Holsteinborgvej 5, 4243 Rude. Har du spørgsmål i forhold til behandling af dit kæledyr, eller ønsker du rådgivning om vaccination mm, er du mere end velkommen til at kontakte os til en snak på telefon 55 45 91 05.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.